CONDICIONS I TERMES GENERALS D'ÚS


Aquesta web és propietat de JP Instal·lacions i la informació continguda, està destinada, bàsicament, a particulars, companyies, societats i persones
físiques o jurídiques.

JP Instal·lacions
no garanteix que la informació inclosa a la web estigui complerta, actualitzada ni exacta. És per això que declinem qualsevol responsabilitat per error en la informació continguda en les pàgines d'aquesta web.
Queda totalment prohibit transmetre o enviar a través de la web qualsevol contingut il·legal i il·lícit, com virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin els drets de JP Instal·lacions o de tercers. En cap cas, l'empresa o el seu personal autoritzat serà responsable de qualsevol tipus d'actes il·legals com els citats més amunt o per una interrupció en el servei.

Els drets de propietat intel·lectual i marques de tercers han de ser respectats per tot aquell que accedeixi a la nostra pàgina. Queda totalment prohibida la reproducció, transmissió, modificació, descàrrega o supressió del contingut de la nostra pàgina web sense la prèvia autorització escrita de JP Instal·lacions.
L'empresa no dubtarà en emprendre mesures legals per tot aquell qui no respecti i vulneri el copyright de les nostres imatges.

JP Instal·lacions no es fa responsable de webs no pròpies les quals es pot accedir mitjançant links a disposició de tercers. L'empresa es reserva el dret de modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de la web sense necessitat de previ avís.


POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES


La protecció de la seva intimitat i seguretat de la informació utilitzada en les nostres transaccions és una preocupació constant per a nosaltres. Les dades personals recollides en la seva visita, es processaran de manera confidencial i conforme als requisits legals.

Les seves dades personals s'inclouran en un fitxer propietat de JP Instal·lacions, només per a la gestió tècnica de la nostra pàgina a Internet i la nostra administració de clients.
Vostè podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes que estableix la legislació vigent a través d'un escrit dirigit a la nostra empresa que resideix al carrer Ca l'Alegre de Dalt 15, 08024 Barcelona.

JP Instal·lacions aplica els procediments de seguretat necessaris per protegir les seves dades contra l'ús indegut, la pèrdua, la destrucció, l'accés i la divulgació no autoritzats.
Les dades personals que emmagatzemem, només s'utilitzaran per fer gestions empresarials i mai per a fins publicitaris ni tampoc seran transferides a tercers.

Els hi agraïm el seu interès per la seva visita a la nostra pàgina.© Copyright 2015 J.P INSTAL·LACIONS. Tots els drets reservats.